Addertje onder het gras Carrie Underwood Fitness & Gezonde Lifestyle Tips

Addertje onder het gras Carrie Underwood Fitness & Gezonde Lifestyle Tips

Als je iets in me, je bent altijd op zoek naar manieren om meer groenten in het eetpatroon van uw gezin. Het krijgen van kinderen of kieskeurige eters groenten eten kan een uitdaging zijn! Vandaag deel ik met jullie de meest succesvolle en creatieve manieren die ik heb gevonden te nemen meer groente in mijn familie dieet.

De hoeveelheid water die we nodig hebben is afhankelijk van verschillende factoren, zoals vochtigheid, de fysieke activiteit, en uw gewicht, maar over het algemeen moeten we 2.7-3.
7 liter water drinkt per dag. Sinds de inname van voedsel draagt bij ongeveer 20% van onze vochtinname , dat betekent dat we moeten drinken over 2.0-3.

0 liter water, of ongeveer 8 tot 10 glazen (nu weet je hoe de 8 glazen aanbeveling kwam over!). Een manier om te vertellen als je gehydrateerd — uw urine moet worden kleurloos of lichtgeel. Als dat niet zo is, krijgt u niet genoeg water! Andere tekenen zijn: Droge lippen, een droge mond, en weinig plassen. Gaat nog wat water eerst voordat u verder in dit artikel!

Een job advertentie vieren van slaaptekort? Dat is het late kapitalisme. Free-wheeling Coachella outfits die op een of andere manier allemaal hetzelfde uitzien en duizenden dollars kosten ? Ook het late kapitalisme. Hetzelfde geldt voor deze wifi-verbinding $400 sapcentrifuge die doet het niet beter dan de menselijke handen , Pepsi 's reclame met Kendall Jenner , United Airlines' gedwongen verwijdering van een zittende passagier die gewoon naar huis wilde, en de glorieuze debacle dat was de Fyre Festival. De woorden—onheilspellende, academische, wanhopig, sarcastisch—heeft opeens begon die overal opduiken.

Dus ik stel voor dat u baby-stappen - maak een kleine verandering in een tijd en luister naar je lichaam! Door het nemen van een baby stap voor stap op een moment dat u geleidelijk verandert en ze voelen zich goed te doen - in plaats van overweldigend. Je zal veel meer geneigd om de veranderingen die een deel van uw levensstijl op lange termijn, en dat is zeer belangrijk. Als u uw dieet tot je gewicht te verliezen, wanneer u terugkeren naar de oude gewoonten, je krijgt het allemaal weer terug! En, als je goed oplet en luister naar je lichaam, zal je weten wat geeft je energie en voedt je en wat niet.

Medische informatie is niet bedoeld om te worden gebruikt als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Je moet niet volledig vertrouwen op deze informatie zijn voor uw gezondheid zorg nodig heeft. Vraag uw arts of zorgverlener een specifieke medische vragen die je hebt. Verder is het niet een tool om te worden gebruikt in het geval van een noodsituatie. Als een noodsituatie zich voordoet, moet u zoeken naar gepaste medische hulpdiensten.

Een stress buster, dat leer ik mijn familie is: Je kunt niet bepalen stressvolle situaties, maar u kunt uw reactie.

Een kalm hart en geest is een belangrijke sleutel tot gezondheid. En stress is een feit van het leven, die u kan helpen uw kinderen te leren hoe effectief om te gaan met het.

Ze leren hoe om te ontspannen door middel van mini-meditatie, diepe ademhaling en de muziek die transcendentale emoties van de geest. Ontspanning verhoogt de happy hormonen. In plaats van het verspillen van energie aan het zorgen maken, hen te helpen zich te concentreren op oplossingen en het draaien van problemen in kansen.